Delivery: All EU countries
BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM VIRS 50 EUR

Labākā maska ar skābekli Elizavecca Carbonated Bubble Clay Mask

Labākā maska ar skābekli Elizavecca Carbonated Bubble Clay Mask

Maska ar skābekli Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask izsauca plašu rezonansi Korejas kosmētikas lietotāju vidū. Internetā parādījās smieklīgas pašbildes ar putām klātām sejām. Skaistumkopšanas blogeri pārrunā sejas maskas oriģinālo veidolu un apbrīno tās iedarbību. Arī mūs ir ieinteresējis šis populārais produkts, tāpēc mēs nolēmām paši izpētīt šos brīnumainos burbulīšus...

Šajā rakstā mēs izstāstīsim: kāda tad īsti ir sejas maska Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask un, protams, apskatīsim maskas sastāvu, veidolu un kosmētiskās īpašības.

Sākumā nedaudz pastāstīsim par pašu zīmolu Elizavecca, par tā vēsturi un filozofiju. Ja esat jau labi pazīstami ar šo zīmolu, varat droši nelasīt turpmākās pāris atkāpes, bet uzreiz pievērsties maskas apskatam.


Zīmols Elizavecca

pieder lielam Dienvidkorejas uzņēmumam MIZ Trade Inc. Kopš 1986. gada uzņēmuma speciālisti izstrādā kvalitatīvus kosmētikas produktus, tostarp Korejā pirmo radīto BB krēmu. Elizavecca kosmētika sevī apvieno jaunākos uzņēmuma sasniegumus un rūpīgi izvēlētas dabīgas sastāvdaļas.

Kosmētiku Elizavecca no citiem līdzekļiem atšķir tās oriģinālais iepakojuma dizains ar zīmētiem tēliem: maziņas cūciņas, ēzelīši un citas dabas radības. Uz Elizavecca logotipa gozējas šarmants zaķis saulesbrillēs, kam uz auss ir divas zaļas lapiņas. Tādā veidā ražotājs vēlas vērst mūsu uzmanību tam, ka Elizavecca kosmētikas ražošanā tiek izmantotas dabīgas, ekoloģiskas sastāvdaļas.

Elizavecca ražotāji ir pārliecināti: ikvienai sievietei ir jāizmēģina Korejas kosmētikas sniegtās priekšrocības, tādēļ Elizavecca produktu cenas ir visnotaļ demokrātiskas. Par salīdzinoši nelielu samaksu varat iegūt patiešām iedarbīgus un ļoti kvalitatīvus ādas kopšanas līdzekļus.

Maska Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask: apskats

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask


Iepakojums un tekstūra
Ķersimies klāt pašam produktam. Drošības pēc maskas tūbiņa ir iepakota maisiņā, zem vāciņa – aizsargplēvīte un lāpstiņa maskas uzklāšanai. Maskas konsistence ir diezgan bieza, želejveida, uzspiežot uz tās ar pirkstiem, maska atgūst iepriekšējo formu, nesaplok. Tieši tādēļ bez speciālas lāpstiņas būs sarežģīti iztikt.

Uz ādas maska klājas viegli, un tā gandrīz uzreiz sāk veidot burbulīšus, tās apjoms palielinās. Savu maksimālo “apjomu” uz ādas maska sasniedz pēc 5 minūtēm, un tieši tik daudz laika ir ieteicams to turēt uz ādas. 

Elizavecca Carbonated Bubble Clay Mask

 

Maskas sastāvs un īpašības

Maskas galvenās aktīvās sastāvdaļas:

  • Kokogle — dabīgs absorbents, kas attīra poras no ikdienas netīrumiem un ādas taukiem
  • Zaļās tējas ekstrakts — antioksidants, kam ir vispārīga nostiprinoša iedarbība
  • Alvejas ekstrakts — piepilda ar mitrumu, dziedē un attauko ādu
  • Zaļā tēja  “Matcha”— spēcīgs antioksidants, kas cīnās ar iekaisumiem un izsitumiem
  • Granātābola ekstrakts — nomierina, bagātina ādu ar vērtīgām vielām un padara to mīkstu. Veicina dabīgo kolagēna veidošanās procesu ādā
  • Fermentēta soja — dziļi mitrina ādu un ilgi saglabā tajā mitrumu
  • Alantoīns — padara ādu mīkstāku, normalizē tauku dziedzeru darbību
  • Peonijas sakņu ekstrakts — cīnās ar kairinājumiem un ādas iekaisumiem, uzlabo gaisa piekļuvi šūnām, viegli izgaismo ādu
  • Baltā vītola mizas ekstrakts — tam piemīt spēcīga atjaunojoša un attīroša iedarbība, tas samazina poras, izlīdzina sīkās grumbiņas
  • Portulaka ekstrakts — dziedē rētiņas, izvada toksīnus un tonizē ādu
  • Kanēlis — ir pazīstams tā ādas jaunības paildzinošā efekta dēļ, tas uzlabo asins cirkulāciju ādā

    Ko sola ražotājs?

    Maska dziļi attīra ādu un samazina poras, atbrīvo no melnajiem punktiņiem, intensīvi mitrina un iedarbojas atjauninoši.  Simtiem burbulīšu absorbē ādas taukus un jebkādus netīrumus. Ādas šūnas atjaunojas, izlīdzinās tās tekstūra, normalizējas tauku dziedzeru darbība, ādas krāsa uzlabojas, uzlabojas arī ādas dabīgās aizsargspējas.

    Tā ir piemērota jebkuram ādas tipam, pat jutīgai un sausai ādai.

    Ko iegūstam patiesībā?

    Pēc maskas lietošanas ādas kļūst tīra, gluda, melnie punktiņi paliek gaišāki, ādas tonis kļūst vienmērīgāks, seja izskatās svaigāk. Tomēr 100% ādas attīrīšana no sebuma nebūtu jāgaida. Maska ir paredzēta lietošanai gan uz jaukta tipa un taukainas ādas, gan jutīgas un sausas ādas, tāpēc tās iedarbība ir diezgan saudzīga. Ja vēlaties patiešām dziļu poru attīrīšanu, aicinām pievērst uzmanību citiem zīmola Elizavecca attīrošajiem līdzekļiem. Neaizmirstam arī par uzkrājošo efektu – daudziem līdzekļiem ir nepieciešams ilgstošāks lietošanas laiks savas iedarbības apliecināšanai. Viss ir jāizmēģina pašiem!

    Mūsu secinājums — iesakām noteikti pamēģināt masku Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask un sniegt savu atsauksmi! 

    Add A Coupon

    Ko jūs meklējat?


    Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib