Delivery: All EU countries
BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM VIRS 50 EUR

Paese cosmetics - Iepazīšanās

Paese cosmetics - Iepazīšanās

Kā zināms, vadošās pozīcijas kosmētikas tirgū ieņem Francija, Itālija, ASV un Koreja. Taču pēdējā laikā popularitāti gūst poļu kosmētika, markas zīmols Paese. Tās klāstā ir skaistumkopšanas produkti, kas apvieno dekoratīvās un kopjošās īpašības. Plaša toņu palete un grima noturība – tas ir tas, ko sievietes mīl Paese izstrādājumos.

PAR KOMPĀNIJU

Paese – populārs profesionālās dekoratīvās kosmētikas zīmols. Līdz šim viņa ir iekļuvusi labāko skaistumkopšanas kompāniju topā cenas un kvalitātes ziņā.

Pie unikālas kosmētikas radīšanas strādā kvalificēti speciālisti no četrām valstīm uzreiz: Polijas, Itālijas, Vācijas, Spānijas.

Itāļu vārds Paese nozīmē "valsts" - izrādās, ka uzņēmums ir tā sauktā sieviešu skaistuma valsts. Polijas zīmola atšķirīgās iezīmes var droši saukt inovācijas un oriģināls stils. Šādu viedokli panāca ne tikai Paese kosmētikas pastāvīgie klienti, bet arī profesionāli grima mākslinieki visā pasaulē.

Uzņēmuma pārstāvji cenšas sekot līdzi modes tendencēm un jauninājumiem kosmetoloģijas un grima jomā. Līdz šim Paese klientiem piedāvā jaunu kosmētiku, izstrādāts ar jaunākajām tehnoloģijām. Turklāt dekoratīvā kosmētika nemitīgi papildina savu toņu paleti, un tas jo īpaši attiecas uz lūpu krāsām un acu ēnām.

Paese cosmetics - YOKO


Tālāk piedāvājam interesantus faktus par Polijas kosmētikas zīmolu Paese un izceļam tā galvenās priekšrocības.

  • Uzņēmums četrās valstīs ir izveidojis laboratoriju grupu, kurā ar skaistumkopšanas līdzekļu ražošanu nodarbojas labākie speciālisti kosmetoloģijas jomā. Turklāt ražotājs rūpīgi atlasa sastāvdaļas, kurām ir kopjoša iedarbība uz sejas ādu.
  • Sadarbojoties ar inovāciju institūtiem, Paese ir izstrādājusi unikālu krāsu kosmētikas ražošanas metodi, izmantojot jaunākās tehnoloģijas.
  • Visi produkti atbilst Eiropas kvalitātes standartiem.
  • Viss klāsts ir drošs sejas ādai, ikdienā lietojot neizraisa alerģiskas reakcijas
  • Ražošanā tiek izmantotas tikai kvalitatīvas, videi draudzīgas izejvielas, kas iegādātas no uzticamiem Eiropas piegādātājiem.
  • Zīmola produkti izceļas ar augstu pigmentu saturu, kā dēļ uz sejas tiek radīts "Photoshop efekts" - tiek noslēptas nepilnības, un meikaps ir spilgts un noturīgs.
  • Kosmētikas sastāvs satur dabiskas sastāvdaļas, tajā skaitā vitamīnus (A, B, C, E, PP), minerālvielas, ēteriskās eļļas, vasku, sauļošanās komponentus.
  • Sortimentu papildina atsevišķa līnija jutīgas ādas īpašniekiem – šie produkti izceļas ar pilnīgu alergēnu, tostarp talka, parabēnu, neesamību.
Paese cosmetics - YOKO

Visā savas pastāvēšanas laikā poļu zīmols Paese ir centies iepriecināt savus klientus. Viņš nodarbojas ar patiesi kvalitatīvas, komfortablas kosmētikas radīšanu ikdienas lietošanai. Šī zīmola skaistumkopšanas produktus jau zina krievu sievietes, kuras nevar iedomāties savu dzīvi bez grima.

   Starp citu, profesionālā līnija ir piemērota arī lietošanai mājās. 


SORTIMENTA PĀRSKATS

Apsveriet dažus produktus, kas ir nopelnījuši visaugstākās klientu atsauksmes un meikapa mākslinieki.

Paese cosmetics Yoko

Pamatā priekš meikapa Smoothing Base

Ideāli piemērots ādas izlīdzināšanai pirms tonālā krēma, pūdera vai konsīlera uzklāšanas. Piemērots sausam un normālam tipam. Tam ir krēmīga tekstūra, viegli klājas un ātri iesūcas. Augstā ūdens satura dēļ nesausina ādu. Turklāt sastāvā ir vieglie silikoni, kas neaizsprosto ādu. Viņi ir arī atbildīgi par pamatnes mitrināšanu un tvirtumu. Produkts no Paese ir bagātināts ar īpašu komponentu - Nylon 10/10, kas iedarbojas uz grumbām, aizpildot tās no iekšpuses, – to sauc par efektu soft focus. Aprūpes funkciju veic spēcīgākie antioksidanti - E vitamīns un pļavas putu eļļa.

Paese - YOKO LV

Tonālais krēms DD Cream

Aizsargviela ikdienas grimam. Paredzēts normālai, kombinētaji un taukainas ādas tipiem. DD Cream tā ir SPF 30. Produkts ir izstrādāts, pamatojoties uz franču izcelsmes termālo ūdeni. Turklāt sastāvs satur aktīvo ūdeni no organiskiem citrusaugļiem.

citata

Krēmā iekļautajām sastāvdaļām piemīt unikālas minerālu īpašības: tās atdzīvina, attīra un atjauno ādas ūdens līdzsvaru.  

 

Paese - YOKO LV

Minerālu pūderis

Tas ir universāls produkts, kas pilda pūdera un tonālā krēma funkcijas. Lieliski noslēpj ādas nepilnības un izlīdzina ādas toni. Pūdera sastāvs satur minerālvielas un sāļus, kas labvēlīgi iedarbojas uz ādu. Produkta īpašība - 60% sastāva ir dabīgais māls. Pūderis no Paese lieliski noslēdz meikapu, padarot ādu matētu un samtainu.

Минеральная пудра

Skropstu tuša Adore Volume

Nodrošina maksimālu skropstu apjomu un biezumu. Šis skaistumkopšanas produkts no Paese ir izstrādāts īpaši izteiksmīgam meikapam. Lielā neilona birstīte spēj radīt efektīvs apjoms pēc pirmā slāņa uzklāšanas. Aptverot skropstas visā garumā, produkts ar dabīgo vasku kopj skropstas un iekrāso tās melnā krāsā.

Adore Volume paese - YOKO

Uzacu zīmulis Brow Couture Pencil

Ūdensizturīgā formula saglabā krāsas piesātinājumu līdz pat 12 stundām, aizsargā noformētās uzacis no laikapstākļu pārsteigumiem. To ir viegli lietot – pietiek ar pāris sitieniem uzacu ādā, piešķirot tām vēlamo formu.

citata

   Paese zīmulis nesatur kaitīgas vielas un ir drošs acīm.

 

Paese cosmetics - YOKO

Lūpu krāsa ar argana eļļu

Novatorisks produkts no Polijas zīmola, kura pamatā ir dabīgā argana eļļa. Paese lūpu krāsa ir bagāta ar krāsojošiem pigmentiem, kas nodrošina krāsas spilgtumu un noturību visas dienas garumā. Papildus blīvam pārklājumam uz lūpām ir pamanāms viegls spoguļa spīdums. Lūpu krāsa satur E vitamīnu, antioksidantus, Omega-6, kas ir atbildīgi par lūpu ādas mitrināšanu, barošanu un aizsardzību.

Arī no aktīvajām sastāvdaļām ir vērts izcelt trīs vaska veidus: karnaubas, kandelilas, mikrokristāliskos. Paletē ir 34 toņi. Spriežot pēc sieviešu atsauksmēm, Paese lūpu krāsa paliek uz lūpām arī pēc uzkodām un garām sarunām.

Paese cosmetics - YOKO

Konsīleris Clair

Gaismu atstarojoša koriģējoša procedūra, kas piemērota visiem ādas tipiem. Paletē ir 6 toņi , lieliski pielāgots dabiskajam. Ar konsīlera palīdzību tiek maskēti tumši loki zem acīm, citas noguruma un miega trūkuma pazīmes. Pateicoties vieglai krēmīgai tekstūrai, produkts maigi iedarbojas uz maigo ādu ap acīm. Ražotājs Clair konsīleris apveltīja ar pērļu mikrodaļiņām, kas piešķir acīm svaigu izskatu. Par jutīgu ādu rūpējas šādi komponenti: vitamīni A, E, C, PP, pantenols, Baikāla galvaskausa ekstrakts.

.

Paese Clair

Kontūru palete

Tas sastāv no trim produktiem perfektai sejas kontūrēšanai. Šis produkts ir īpaši populārs profesionālu meikapa mākslinieku vidū. Paletes Nr.1, 2, 3, 4, 5 ietver pūderi, hailaiteris un bronzeri, Nr. 100, 200 - vaigu sārtumu, hailaiteris, bronzeri. Visiem skaistumkopšanas produktiem ir samtaina tekstūra, tie labi pieguļ sagatavotai ādai. Lieliski piemērots ikdienas meikapam. Mekapa mākslinieces iesaka izmantot hailaiteris, lai izceltu izvirzītās sejas zonas, bet vaigu kaulus ieteicams izcelt ar tumšo pūderi.

Paese cosmetics - YOKO


Šķidrais acu zīmulis Eyeliner

Asistents plānu līniju veidošanā. Acu zīmulim ir plāna otiņa, kas ļauj izveidot perfektas līnijas. Augstais pigmentu saturs piešķir skaistumkopšanas produktam noturību, intensīvu krāsu. Meikapa beigās acu  šķidrais zīmulis nedrūp, neizsmērējas.

   Ātri žūst, mitrumizturīgs. Sastāvs ir pilnīgi dabisks - smaržvielas, parabēni nav.

 

ATSAUKSMES

Polijas kosmētika strauji uzņem apgriezienus visā pasaulē. Jau šobrīd tajā specializējas daudzi profesionāli vizāžisti, kā arī latviešu sievietes. Pieejama cena, liels sortiments, dabiskums un produktu netoksiskums ir pelnījuši vispozitīvākās atsauksmes. Pēc meikapa mākslinieku domām, Paese kosmētikai nav kaitīgas ietekmes uz ādu pat ikdienā lietojot.. Daudzi profesionāli vizāžisti to jau ir izvēlējušies savam darbam.

Paese cosmetics - YOKO

Add A Coupon

Ko jūs meklējat?


Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib